Pozar Baths – Kajmakčalan – Edessa – Vergina

0
Παιδί 5-12 ετών 155€
From€350
Παιδί 5-12 ετών 155€
From€350
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2883

Got a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+30 698 190 4001

info@seafariadventures.gr

Availability : 29/01/2020 - 02/02/20
Λιμάνι Λέσβος
Λιμάνι Καβάλας
Περιγραφή Εκδρομής

1η ημέρα: Συνάντηση στο λιμάνι Μυτιλήνης στις 29/01/2020 και αναχώρηση με το πλοιο Blue Star Ferries στις 09:30 για την Καβάλα. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με καινούρια ιδιόκτητα οχήματα 4×4 του γραφείου μας. Το road trip μας θα ξεκινήσει στην Βόρειο Ελλάδα με την άφιξη μας στο λιμάνι της Καβάλας. Η άφιξη μας υπολογίζεται περίπου στις 18:30. Τελικός μας προορισμός είναι τα Λουτρά Πόζαρ τα οποία απέχουν 249χλμ. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο Λουτράκι Αριδαίας, πολύ κοντά στα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή
είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, για να απολαύσουμε τα χιονισμένα τοπία, ενώ λίγο αργότερα στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε μια από τις γραφικές ταβέρνες του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία και περιπάτους. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε την πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε “Το Βαρόσι” (που σημαίνει οχυρό), είναι η πρώτη χριστιανική συνοικία που δημιουργήθηκε ως εξέλιξη του βυζαντινού οικισμού που αναπτύχθηκε στο χώρο της ακρόπολης και της αρχαίας πόλης. Κηρύχθηκε παραδοσιακός οικισμός ενώ πρόσφατα έχει γίνει αποκατάσταση των σπιτιών η οποία στηρίχθηκε στην μελέτη ανάπλασης του Βαροσίου, η οποία πήρε το 1ο βραβείο μεταξύ άλλων μελετών της Ε.Ε. Τα σπίτια που σώζονται στο Βαρόσι χρονολογούνται στον 19ο αιώνα και αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της παραδοσιακής μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Ολοκληρώνοντας την περιήγηση μας στην Έδεσσα θα επισκεφτούμε την λίμνη και τον Υγροβιότοπος Άγρα – Νησίου και Βρυττών που βρίσκεται σε υψόμετρο 470 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Πρόκειται για λίμνη έκτασης 5.972 στρεμμάτων που υδροδοτείται από τις πηγές του ποταμού Εδεσσαίου. Μια τεχνητή λίμνη γλυκού νερού που σε μεγάλο βαθμό καλύπτεται από υδρόβια βλάστηση, ενώ βόρεια συνορεύει με απόκρημνους βράχους. Πάνω από 250 διαφορετικά είδη πτηνών ζουν περιοδικά μέσα στον υδροβιότοπο. 

 

4η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας σήμερα θα απολαύσουμε τα λουτρά και προαιρετικά όποιος επιθυμεί τις έξτρα παροχές χαλάρωσης που προσφέρονται. Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με ενδιάμεση στάση τη Βεργίνα, για να απολαύσουμε την επίσκεψη στους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας προς την Καβάλα για να πάρουμε το πλοίο για την επιστροφή μας το βράδυ στις 21:30. Άφιξη στην Μυτιλήνη περίπου στις 05:25, Κυριακή 02/02/20

 

Ημερομηνίες Αναχώρησης & Επιστροφής

29/01/2020 από το Λιμάνι της Μυτιλήνης έως τις 02/02/20

Ώρα Αναχώρησης

09:00 το πρωί στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορές, Εκδρομές, Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Philoxenia 3* στο Λουτράκι Αριδαίας
 • Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα)
 • Φ.Π.Α. & Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης ΑΧΑ
 • Φόρος Διαμονής

Στην Τιμή δεν Περιλαμβάνεται

 • Είσοδοι σε Μουσεία & Αρχαιολ χώροι
 • Προσωπικά Έξοδα & ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο
 • Οι θέσεις αναχώρησης με το πλοίο Blue Star Ferries στο ημερήσιο δρομολόγιο Μυτιλήνη-Καβάλα είναι οικονομική θέση
 • Οι θέσεις επιστροφής με το πλοίο Blue Star Ferries στο δρομολόγιο Καβάλα - Μυτιλήνη αφορούν σε 4κλινη Καμπίνα .
 • H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.
 • Η εκκίνηση των οχημάτων θα γίνει από το Πλωμάρι με δυνατότητα επιβίβασης ατόμων και αποσκευών καθ όλη την διαδρομή εως το λιμάνι της Μυτιλήνης.
 • Η είσοδος στις φυσικές πισίνες των λουτρών 2€/άτομο και 3€/άτομο στη μεγάλη πισίνα.
 • Η ενοικίαση πετσέτας σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας (1,50€/πετσέτα).
 • Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία και Αρχαιολ. χώρους
 • Παιδί 5 έως 12 ετών σε τρίκλινο μαζί με τους γονείς.
 • Χρέωση Μονόκλινου 395 €
 • Παιδιά 5-12 ετών 155 €
Χάρτης Εκδρομής
Photos
WhatsApp chat